4 gode grunner til å lage kinoreklame i 2019

Lurer du på om kinoreklame er noe for din bedrift? Det er flere gode grunner for å velge kino som annonseplattform, og i denne artikkelen går vi igjennom noen av dem.

Denne videoen fra Capa forklarer fordelene med kinoreklame på 60 sekunder.

1. Fokus

I kontrast til andre annonseplattformer hvor det hagler med annonser og distraksjoner, så har publikum i kinosalen økt fokus mot lerretet. Med en god reklamefilm er det stor sannsynlighet for at du fanger oppmerksomheten og at din merkevare blir lagt merke til.

2. Over 70 % ser på reklamen som en del av underholdningen

Ja, du leste riktig! En undersøkelse gjennomført på vegne av Capa viser at publikum ser på reklamen som en del av opplevelsen av å se en spillefilm på kino. Kinoreklame er generelt bedre likt sammenlignet med andre mediekanaler. Dette åpner for at din bedrift virkelig kan gjøre et sterkt inntrykk og sikre en god merkevareposisjon.

Les også: Black Film leverer 6K RAW filmkvalitet

3. Folk i alle alders- og interessegrupper drar på kino

De som drar på kino representerer alt av målgrupper, og sammen med Capa kan du velge ut hvilke grupper nettopp du vil treffe. Driver du for eksempel et hipt utested så kan du fokusere på unge-voksne som er kulturinteresserte, og driver du en velværeklinikk for eldre så kan du sikte deg inn på personer som er 60+.

4. Kinoreklame er en tungvekter i en helhetlig markedsføringsstrategi

Hva om du kan eksponeres før, under og etter en kinovisning? Vel, det kan du faktisk! Sammen med Capa kan du treffe målgruppen som er effektiv for akkurat din bedrift, og ved bruk av sosiale medier og kinoens egne nettsider kan du gjøre kinoseeren oppmerksom på din bedrift fra start til slutt.

Det som kanskje er mest spennende er at du kan bruke remarketing etter kinovisningen. Det vil si at du kan “følge” kinopublikummet etter kinobesøket for å øke sjansen for salg betraktelig gjennom kontinuerlig eksponering. Mulighetene her er utrolige og en kinoreklame kan styrke merkevaren din betraktelig.

Konklusjon

Kinoreklame byr på mye verdi gjennom et stort lerret med fantastiske farger og helt rå lyd. I tillegg er publikum mye mer fokusert på hva som annonseres, noe som åpner mange dører for å skaffe potensielle kunder til din bedrift.

Lurer du på noe angående kinoreklame eller trenger du en reklamefilm som du kan vise på din lokale kino? Send oss en melding så hjelper vi deg i gang.

Følg oss: 
2020 © Black Film AS – Nettside designet av Black Film AS
envelope-oimagecloudplay-circlewordpresscrossmenu
Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /customers/b/9/e/blackfilm.no/httpd.www/wp-includes/wp-db.php on line 3380
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram