Hva får jeg med en nettside fra Black Film?

Det kan være utfordrende og forvirrende å bestemme seg for hvem en vil ha som leverandør av sin bedriftsnettside. På denne siden får du en god oversikt på hva du får av oss og hva du kan forvente.

Nettside bygget med Wordpress

Wordpress er et avansert system som gir nettsider kraftfull funksjonalitet. Gjennom såkalte "plugins" kan vi integrere tredjeparts tjenester, nettbutikk-funksjonalitet og mye mer uten å finne opp hjulet på nytt. Fordelen med å bruke Wordpress er at du ikke trenger å bygge nettsiden din på nytt eller bytte webtjeneste når du trenger mer funksjonalitet.

Responsivt design

I dag er ca. 70% av all trafikk på nett gjennom mobiltelefon, derfor er det helt essensielt at nettsiden din fungerer godt på mobil. Det fikser vi ved å designe nettsiden din på en universal måte, slik at nettsiden din automatisk tilpasser seg brukerens skjermstørrelse. Responsivt design gjør bedriften din mer tilgjengelig og det er en selvfølge for oss at nettsiden din skal se flott ut på telefon, nettbrett og PC.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Det hersker ingen tvil om at å være synlig på Google er viktig for alle bedrifter, derfor optimaliserer vi alle landingssider slik at Google forstår innholdet og serverer det til potensielle kunder som leter etter deg. Vi tar SEO på alvor og sammen finner vi ut hvilke SEO strategier som funker i din bransje og for din bedrift.

Endre innhold selv

Vi ønsker at du skal ha et personlig forhold til din egen nettside, derfor bygger vi vår løsning rundt at du skal kunne endre brødtekst, overskrifter og bilder på egenhånd - uten å være redd for å gjøre noe galt. Vårt mål er at nettsiden din skal være brukervennlig for både din bedrift og de som besøker nettsiden.

Sikkerhetskopi og vedlikehold

Jo mer funksjonalitet jo mer kan gå galt... Men slapp av, vi i Black Film har rutiner og verktøy som gjør at vi kan tilby våre kunder nettsider med sikker drift. Vi vedlikeholder programvaren til nettsiden din og for sikkerhetsskyld tar vi backups til vår skytjeneste. Om noe galt skulle skje så kan vi hente tilbake siste versjon, så du kan sove godt om natten uten å være redd for nedetid på nettsiden din.

Rask innlastningstid

Google sine tall er tydelige og hastighet har stor betydning for brukeropplevelsen av nettsider. Black Film har derfor et stort fokus på å optimalisere bilder, videoer og kode for at ventetiden skal være så lav som  mulig. Det er mange faktorer som påvirker innlastningstid, men med vår arbeidsflyt strekker vi oss etter de beste resultatene tilpasset din nettsides funksjonalitet og design.

Ekstra funksjonalitet

Nettbutikk

Selg produktene og tjenestene dine online med kortbetaling, vipps eller paypal. Nettbutikken kan også integreres med nyhetsbrev. Vi hjelper deg i gang!

Take Away for restauranter

Driver du et spisested som tilbyr take away? La kundene dine bestille online. Du kan ta betalt på forhånd eller når maten hentes.

Medlemsinnhold

Vil du selge innhold og ta betalt direkte på nettsiden? Med vårt medlemssystem kan du begrense tilgang til innhold via månedlig eller årlig betaling.

Bestillingssystem

Ta i mot enkle ordreforespørsler gjennom et brukervennlig bestillingssystem. Perfekt for å skaffe leads eller salg som betales ansikt til ansikt.

Booking og timebestilling

La kundene booke seg inn i din kalender eller la dem sende en forespørsel for ledig time. Kunden fyller ut all informasjon selv og du bestemmer hvilke tidspunkt de kan velge.

Skreddersydd funksjonalitet

Har du behov som ikke er nevnt på denne siden? Send oss en melding så kan vi se om vi kan levere funksjonaliteten din bedrift trenger.

Hva sier kundene våre om oss?

Crossfit Christiania
crossfitchristiania.no

Tusen takk for glimrende arbeid Black Film As! Anbefales sterkt

Fra kommentarfelt på Facebook.
Trond Forsberg
trondforsberg.no

Fantastisk dyktige gutter. Lagde en profesjonell hjemmeside for meg, som medførte at jeg doblet vedsalget på en måned.

Fra Facebook omtale.
Er du interessert i ny nettside?

Send oss en melding

Nettsiden din representerer bedriften og det er essensielt at den er responsiv og brukervennlig. Send oss en melding så hjelper vi deg med å nå nye kunder og ta bedriften til neste nivå med en ny og lekker nettside!
+47 40 46 28 27
kontakt@blackfilm.no
Kongens gate 17b, 1530 Moss

    Dette skjemaet er beskyttet med reCAPTCHA. Googles personvernserklæring og tjenestevilkår gjelder.

    2022 © Black Film AS – Nettside designet av Black Film AS
    envelope-ostarimagecloudplay-circlewordpresspencilcloud-checkcogenvelopebookuserscartphone-handsetlocationlaptop-phonedinnerrocketselectcodemagnifiercrossmenu